Povežite se s nama

Vijesti

Bojan Jurdana imenovan direktorom KD Čistoća do provedbe natječaja za izbor direktora

Objavljeno

na
Na današnjoj sjednici Skupštine KD Čistoća opozvana je direktorica Jasna Kukuljan, a Skupština je imenovala gospodina Bojana Jurdanu kao direktora društva i to do provedbe javnog natječaja za izbor direktora.

Bojan Jurdana u KD Čistoća zaposlen je od 1. siječnja 2013. godine, a od rujna 2019. godine je zaposlen na radnom mjestu zamjenika direktora.

Upravo iz razloga svog dugogodišnjeg iskustva rada u KD Čistoća gospodin Jurdana je najbolje upoznat sa poslovima i stanjem projekata koji se provode u tom društvu te je u ovoj situaciji najstručniji preuzeti poslove direktora, koje je već i ranije preuzimao u slučajevima odsutnosti gospođe Kukuljan, kao njezin zamjenik.

Gradonačelnik Rijeke Marko Filipović, ujedno i predsjednik Skupštine KD Čistoća, naglasio je kako smatra da je u sadašnjoj situaciji najvažnije da se poslovni procesi i preuzeti projekti nastave neometano.

Također posebno se naglašava da gospodin Jurdana ispunjava sve uvjete propisane društvenim ugovorom KD Čistoća i Zakonom o trgovačkim društvima, odnosno nema nikakvih zakonskih prepreka njegovom imenovanju te je Skupština društva stoga smatrala da je u ovim okolnostima gospodin Jurdana najkompetentniji izbor za direktora društva.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže