Povežite se s nama

Mozaik

“Boljom polovicom” Vlatko Štampar oduševio rasprodanu dvoranu na Sušaku

Objavljeno

na

Nakon rasprodanih stand up showova “Štamparska greška”, “Bratec je trd ”i  “Odraslost” diljem Hrvatske, poznati komičar Vlatko Štampar jučer je s novim showom “Bolja polovica” nastupio u prepunom Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku i oduševio ljubitelje vrhunskog humora.

Dobro raspoloženje koje je vladalo u dvorani, vjerujemo, držati će nas do kraja tjedna. Nakon Vlatkovih nastupa pitanje koje se vrti među publikom najčešće je „Kad ćemo opet?“. Takva pitanja su se mogla čuti ali ovog puta na oduševljenje ljubitelja vrhunskog humora Vlatko 7.3. 2019. ponovno gostuje na Sušaku. 

Međimurski komičar čije fore se prepričavaju još danima a dobro raspoloženje i smijeh traju još danima, za svoj poziv kaže: “Moja misija i posao je zabaviti ljude. Tajna uspjeha je da ne želim biti uspješan. Ne želim biti slavan. Samo želim nasmijati ljude” a sudeći prema pljesku i smijehu – njegov cilj je uspješno ispunjen.

Vlatko je u “Boljoj polovici” na svoj način odgovorio na pitanja poput odnosa dobra ili zla? Materijalnog ili duhovnog? Kakvi smo kad smo sami? I kakvi smo pred drugima. Tako je publika mogla čuti i o lažnim insta-fasadama, iskrivljenim vrijednostima, tajnama, iskrenosti, sramu i ljubomori. Pa i zašto je toliko prokleto teško ne buljiti u nudista? 

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram