Povežite se s nama

Vijesti

Boras Mandić: Bit ćemo uporni u izgradnji regionalne kvarnerske opcije

Objavljeno

na
Unija Kvarnera nije na parlamentarnim izborima postigla željeni rezultat i prijeći izborni prag, ali njihov čelnik Marko Boras Mandić ipak je jednim dijelom zadovoljan.

“Znam da će zvučati čudno, ali jutros me puca neka snaga, volja i želja da još jače nastavim(o) ovu priču. Sinoćnji poraz na izborima za Sabor je takav kakav je, Hrvatska je odlučila i dalje plemenski glasati, ideologija je i dalje hrana kojom se hrane i mame ljudi na biračka mjesta. Okej tako je, oni koji su koristili taj alat uspjeli su. Mi nismo uspjeli doći našim idejama do birača, ili možda jesmo ali ih nismo uspjeli uvjeriti da treba vjerovati i da se može mijenjati.

Svejedno, neke pobjede imamo, išli smo sami, bili smo hrabri, i nismo se iza nikoga sakrivali. Na to smo ponosni. Nastavit ćemo okupljati kvalitetne i ok ljude, bit ćemo uporni u izgradnji regionalne opcije, naše riječke, naše s Kvarnera.

Sinoćnjim pobjednicima čestitke, suparnicima hvala na poštenoj kampanji, medijima hvala na fer izvještavanju, i glasačima hvala na svakom glasu koji su nam dali. Posebna čestitaka Katarini i Marinu na osvojenim mandatima, uspjeh im je izuzetan jer su uspjeli osvojiti mandat van ova dva ideološka bloka. Iako su i oni igrali na ideološku kartu, ali okej to ne umanjuje njihov rezultat. Čestitke i HDZ na rezultatu u riječko-istarskoj izbornoj jedinici, uspjeli su valorizirati svoj rad kroz protekle 4 godine. Mi nastavljamo samo jako vodeći se onime da se u životu uvijek sve dobro prije ili poslije vrati”, proučio je Boras Mandić.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram