Povežite se s nama

Vijesti

Boras Mandić: U PGŽ-u nema novozaraženih, a za 11 tržnica tražena je dozvola za otvaranje

Objavljeno

naU Primorsko-goranskoj županiji nema novozaraženih pacijenata u odnosu na jučer što znači da je epidemiološka situacija u našoj Županiji i dalje pod kontrolom. U ovom trenutko imamo 47 oboljelih, dok je 13 osoba do sada ozdravilo. Rekao je to gostujući u programu Radio Rijeke načelnik Stožera civilne zaštite PGŽ Marko Boras Mandić.

Između ostalog izvijestio je da je i dvoje pacijenata koji su putnici iz Turske prebačeno u TH Crikvenicu, gdje će se smještati i samo oni s blagim simptomima koji prođu sve preglede na Hitnom traktu KBC-a Rijeka.

„S obzirom na brojeve stanje je dobro, od jučer nemamo novih oboljelih i to nas veseli. Nema opuštanja jer se stanje vrlo brzo može promijeniti, što vidimo svaki dan u drugim zemljama, pa čak i u našim županijama. Mi smo prvi u Hrvatskoj zatvorili domove za starije i time spriječili proboj virusa među najugroženiju skupinu”, istakno je Boras Mandić.

Najavio je i otvaranje nekih tržnica, takav je zahtjev uputilo 11 gradova i općina, a dozvolu će dobiti čim ispune sve propisane zaštitne mjere.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram