Povežite se s nama

Borilački fanovi u Opatiji, Rijeci i široj okolici ponovno će ove godine moći uživati u vrhunskom borilačkom spektaklu koji donosi Opatija Fight Club (OFC).

Iz OFC-a su potvrdili kako će 31. 10. 2015. godine organizirati šesti po redu Opatija Fight Night (OFN) koji će još jednom donijeti nastupe brojnih sjajnih boraca, a nakon što su svi eventi ranijih godina organizirani u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner, ovog puta OFN će se održati u opatijskoj sportskoj dvorani “Marino Cvetković” čiji će kapacitet tom prilikom biti približno čak 2.500 gledatelja.

U prosincu prošle godine OFC je u suradnji s FFC-om organizirao također vrhunski spektakl koji je napunio opatijsku dvoranu, pa ne treba sumnjati kako će i ove jeseni tribine i parter tijekom Opatija Fight Nighta 6 biti u potpunosti ispunjeni.

“Iako je do eventa preostalo nešto više od tri i pol mjeseca, već sad smo krenuli s pripremama s obzirom na to da je pred nama iznimno težak zadatak ispunjavanja visokih očekivanja borilačkih danova koja su takva s razlogom. Želja nam je i ovog puta opravdati njihovo povjerenje te im omogućiti da u akciji pogledaju neke od naših najboljih boraca u regiji kako u ringu odmjeravaju snagu sa svojim protivnicima sa svih strana Europe”, poručili su organizatori OFN-a Mladen Kranjčec i Zoran Zdelar.

U ovom trenutku nije poznato tko će biti glavne zvijezde novog sportskog spektakla u Opatiji, na rasporedu će biti ukupno osam ili devet mečeva po K1 i MMA pravilima, a više informacija bit će otkriveno javnosti do kraja srpnja. Podsjetimo, prethodni Opatija Fight Night bio je organiziran u suradnji sa SuperKombatom te su mečevi tri dana uzastopce bili emitirani u udarnom večernjem terminu na Eurosportu.