Povežite se s nama

Mozaik

Boris Štok za Božić, Natali Dizdar za Valentinovo u HKD-u

Objavljeno

na
HKD-ov božićni niz izvođača s riječkog područja nastavlja se s još jednim sjajnim glasom – na ovogodišnjem HKD-ovom gala božićnom koncertu u subotu 16. prosinca nastupa Boris Štok!

Na koncertu u HKD-u će odsvirati presjek znanih pjesama svoje karijere, od Quasarra do danas, kao i uvijek uz puno plesa i dobre energije, a za ovu će priliku uz klavir izvesti i nekoliko klasika Sinatre, Chris Rea, Dean Martina…

Ulaznica po cijeni od €14 (105,49) u pretprodaji ili €16 (120,56) kn na dan koncerta uključuje i piće dobrodošlice pokrovitelja koncerta, destilerije Aura.

Umirovljenici i studenti imaju pravo na 50% popusta na ulaznice, isključivo na blagajni HKD-a, a članovi HKD kluba na 20% popusta na svim prodajnim mjestima.

Zadarska diva Natali Dizdar stiže za Dan zaljubljenih u Rijeku – u HKD-u na Sušaku 14. veljače održat će koncert za pamćenje!

Bit će to savršena prilika da publici predstavi i svoj novi album koji je izašao krajem listopada Blues po kišnim plažama, te najavni singl Krug. Uz to Natali će repertoar obogatiti svojim hitovima Ne daj, Stranac, Mjesto za jedno, Dan po dan i mnogim drugima – Dan zaljubljenih bit će savršena prilika da Natali izvede neke od najljepših ljubavnih pjesama.

Early bird ulaznice, do 31.12.2023., po cijeni od €16 kn moguće je kupiti online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu i Foto Reviji ili na blagajni HKD-a sat vremena prije početka programa.
Od 1.1. do 13.2.2024. ulaznice će se prodavati po cijeni od €20, dok će na dan koncerta ulaznice biti €25.

Umirovljenici i studenti imaju pravo na 50% popusta na ulaznice, isključivo na blagajni HKD-a, a članovi HKD kluba na 20% popusta na svim prodajnim mjestima.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.02.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa (Jelačićev trg 3) dana 02.i 04.03.2024. godine iznimno raditi od 6:30 do 13 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produljivati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže