Povežite se s nama

Vijesti

Botel Marina odlazi s riječke Rive na kratkotrajni remont

Objavljeno

naBotel Marina koji se već približno šest godina nalazi usidren na riječkoj Rivi na Adamićevom gatu popularno je odredište ne samo mladih turista koji borave par dana u Rijeci, već je i sve češće odredište svih onih koji se žele dobro zabaviti na njihovim učestalim partyjima i ostalim zanimljivim eventima.

No, idućih tjedan dan panorama Rijeke s mora bit će nešto malo drukčija, mjesto botela Marina bit će upražnjeno.

Botel Marina odlazi na redovito održavanje broda u remontno brodogradilište Viktor Lenac. Remont i održavanje zakazani su nakon odličnog dočeka Nove godine na koji su organizatori ponosni, a koji je realiziran u suradnji s udrugom LP Rock, Rijeka.

“Ponosni smo na činjenicu da sezonu 2018. smatramo najuspješnijom kako po broju noćenja tako i po financijskim pokazateljima, od otvorenja objekta 2013. godine. U protekloj sezoni ugostili smo posjetitelje iz preko 88 zemalja svijeta, iako smo svjesni važnosti uspjeha koji ostvarujemo, nastavljamo tražiti nove ideje i mogućnosti kako bismo unaprijedili našu smještajnu i ugostiteljsku uslugu svim posjetiteljima najdraže nam Rijeke – grada koji teče”, poručuju vlasnici botela.

Botel napušta svoj gat u četvrtak, 10. siječnja, oko 11 sati, a povratak je planiran već za 17. siječnja tijekom poslijepodvnih sati, taman na vrijeme za donorski bal u korist Sigurne kuća Rijeka – UZOOR. “Noć krinolina na brodu Marina” održat će se 19. siječnja s početkom u 20 sati, a cijena ulaznice iznosi 150 kuna te uključuje piće i finger food.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram