Povežite se s nama

Mozaik

„Božićna bajka u Parku prirode Učka“ od 12. do 15. prosinca

Objavljeno

na


Tradicionalno zimsko događanje za djecu „Božićna bajka u Parku prirode Učka“ održat će se od 12. do 15. prosinca na prijevoju Poklon u organizaciji Javne ustanove Park prirode Učka, navodi organizatori.

Djed Božićnjak će tako i ove godine u svom ukrašenom domu na Učki četiri dana primati i slatkišima darivati djecu koja žive na Učki i u obližnjim mjestima, kao i svu drugu djecu koja će ga posjetiti kako bi mu izrazila svoje želje. Zabavni će program obuhvatiti kreativnu radionicu izrade Božićnih čestitki i prirodoslovne radionice, a pravi obiteljski blagdanski ugođaj upotpunit će prigodna ugostiteljska ponuda.

Napomenuli bismo kako Park prirode Učka ne ostvaruje prihod od naplate ulaznica na ovom događanju, nego se događanje organizira sufinanciranim sredstvima Grada Opatije, Turističke zajednice grada Opatije i Primorsko-goranske županije.

Kako bismo čim većem broju djece omogućili jedinstveni susret s Djedom Božićnjakom u našem prekrasnom Parku prirode, slobodni smo Vas zamoliti da na svojemu portalu podijelite naše objave. U predstojećim ćemo Vam danima uputiti poziv na tiskovnu konferenciju, koju ćemo održati u četvrtak 12. prosinca prigodom službenoga otvaranja Božićne bajke, stoji u priopćenju organizatora.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram