Povežite se s namaIza plivačica i trenerica Primorja Aqua Marisa je još jedna uspješna sezona koju su ispratile na tradicionalnoj Božićnoj reviji održanoj 13. prosinca pred prepunim tribinama Bazena Kantrida. Mame, tate, bake, djedovi, prijatelji i svi koji vole sinkronizirano plivanje zdušno su pozdravili nastupe stotinjak plivačica koje su, neopterećene natjecateljskim pritiskom, još jednom pokazale da mogu napraviti i predstavu za opušteno uživanje.

Već su nas navikle na velike priredbe uz bendove i zborove uživo, prekrasne rasvjete i scenografije. Ovog puta sve osim plivanja bilo je malo manje raskošno, a za to imaju i dobar razlog. Ova natjecateljska sezona je jako zgusnuta jer je sve podređeno nastupu naših plivačica na Europskom prvenstvu za juniorke koje će se održati u lipnju 2016. na, slažu se i strane ekipe i suci, jednom od najatraktivnijih bazena u ovom dijelu Europe. Plivačice Primorja Aqua Marisa su odradile već dva velika međunarodna natjecanja i to vrlo uspješno.

Tema ovogodišnje Božićne revije je “Čarobnjak iz Oza”. Stotinu i dvije plivačice, od najmanjih ribica koje tek započinju na bazenu do seniorki iza kojih su državna i europska prvenstva. Na znane melodije iz filma, plivačice su izvele osam točaka. Scenarij revije izradila je Martina Mušković uz podršku cijelog stručnog tima koji su priču prebacili u bazen, dok tradicionalno izvrsnu scenografiju i izradu kostima potpisuje Aleksandra Saršon Pezelj.

Revija je započela službenim dijelom u kojem su nagrađene plivačice koje su ostvarile najbolje rezultate u sezoni 2014/2015, koje su bile najredovitije na treninzima te koje su nastupile za mlađejuniorsku i juniorsku reprezentaciju. Najbolje plivačice Primorje Aqua Marisa su:

KADETKINJE: 1. Ivona Stojšić; 2. Ivana Radetić; 3. Maria Glavačević
MLAĐE JUNIORKE: 1. Petra Juranović; 2. Matea Butorac; 3. Ira Barbarić
JUNIORKE: 1. Mia Šestan; 2. Tea Mustać; 3. Iva Matanović
SENIORKE: 1. Rebecca Domika; 2. Mia Šestan; 3. Tea Mustać

Ukupno najuspješnija plivačica je MIA ŠESTAN.

Za najredovitiji dolazak na trening nagrađene su:

RIBICE – Ena Peričić
ŠKOLA 1A – Gabrijela Funarić
ŠKOLA 1B – Mia Šantić
ŠKOLA 2 – Lena Glavačević
MLAĐE KADETKINJE – Sara Spoja Milat
KADETKINJE – Maria Glavačević
MLAĐE JUNIORKE – Matea Butorac
JUNIORKE – Mia Šestan
SENIORKE – Rebecca Domika

Posebno priznanje za desetogodišnje članstvo u Klubu zaslužile su Rebecca Domika, Mia Šestan, Iva Matanović i Katja Turković.
Klub je posebno ponosan na svoje reprezentativke. To su Rebecca Domika, Mia Šestan, Tea Mustać, Iva Matanović, Ana Buretić, Petra Mladenić, Ira Barbarić, Petra Juranović, Magdalena Radovčić, Nina Rubeša, Matea Butorac i Katja Turković te trenerice Monica Marinelli i Marija Šavko.

Nakon dodjele zasluženih priznanja mogli smo se prepustiti reviji koja je prekrasno završila koreografijom sa svijećama u mraku bazena. Formiranjem broja 2016 sve su plivačice pozdravile oduševljenu publiku i pozvale ih da i nadalje prate njihove uspjehe u novoj sezoni 2015/2016.

Marketing