Povežite se s nama

Mozaik

Božićni rock u srcu Rijeke: U ponedjeljak Adastra na Trgu Riječke rezolucije

Objavljeno

na


Trg Riječke rezolucije ove je godine jedno od najpopolurnijih mjesta u sklopu Rijeka Adventa. Ta lokacija postala je sinonim sa dobru zabavu tijekom božićnog razdoblja, a posebno atraktivno bit će dan poslije Božića, odnosno u ponedjeljak, 26. prosinca, kad se obilježava Sveti Stjepan.

Rock ponovno stiže u samo srce Rijeke, na rasporedu te večeri je nastup popularnog rock band Adastra iz Zagreba na čelu s glavnim vokalom sastava Jeronimom Marićem, koji je band i osnovao još prije 17 godina.

Svi Riječani i njihovi brojni gosti 26.12. iza 19 sati moći će se osobno uvjeriti zašto su jednom prilikom proglašeni grupom godine od strane Hrvatskog radija.

Singl „Nabujala rijeka“ osvojio je visoke pozicije na ljestvicama većine hrvatskih radio i televizijskih postaja te se smatra njihovim najvećim hitom. Njihova kvaliteta je potvrđena prilikom gostovanja britanskog rock sastava MUSE koji je nastupio u velikoj dvorani Doma sportova u Zagrebu te je odabrao upravo Adastru kao predgrupu koja je započela spektakularni koncert ispred više od 9.000 posjetitelja.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže