Povežite se s nama

Mozaik

Božićno izdanje zabavne radionice “Žene i vino” uskoro u Infinityju u Viškovu

Objavljeno

na
Sommelierka Sanja Markušić i spisateljica Ivana Grabar još jednom će predstaviti zanimljivu kombinaciju vinskih sorti, njihovih karakteristika te ih sljubljuju sa ženama i otkrivaju: Da su vina žene, kakve bi žene bile?  Posebno božićno izdanje radionice “Žene i vino” ovog puta održat će se 13. prosinca s početkom u 19 sati u caffe baru Infinity u Viškovu.

Sanja Markušić, MBA, poduzetnica ali i vrsna sommelierka, prezentirati će sorte vina Deklić te ih povezati s tipom žena, njihovim karakterima, osobinama, temperamentu, pa čak i boji kose, dok će Ivana Grabar, autorica dvije knjige i kolumnistica, svaku prezentiranu sortu vina kao i tip žene začiniti svojim citatima i ulomcima, uz degustaciju vina i nazdravljanje te brojna iznenađenja.

Plavuše, crnke, brinete, crvenokose… Koja je vatrenija, nježnija, britkija, tvrdoglavija, te kojoj sorti vina prema svojim karakteristikama pripada, otkrijte na radionici „Žene i vino“ koja će se u svom specijalnom Xmass izdanju održati u Viškovu u popularnom Infinity caffe & night baru.

Na radionicu su pozvane žene – da otkriju kojoj sorti vina pripadaju, ali i muškarci – da saznaju više o ženama i vinu, naravno!

Pripremljena je i posebna ponuda za posjetitelje, a više informacija i rezervacije mjesta mogu se napraviti pozivom na broj 097 790 4222.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže