Povežite se s nama

Mozaik

Braća Los Carlitos iz Rijeke izbacila novu pjesmu Makadam za švicarsku produkcijsku kuću Two Louder

Objavljeno

na
Braća Los Carlitos, reperi iz Rijeke, pod umjetničkim imenima Doki Dokta i Veksoni Tebron izbacili su novi video spot i pjesmu “Makadam”.

Nakon albuma „Mutne Vode“ koji je izašao na Bassivity platformi čiji su pokretači Coby i Rexona, Los Carlitosi izbacili su novu pjesmu i spot za Švicarsku produkcijsku kuću Two Louder TV, poznatu po tome da ju predstavljaju brojne glazbene zvijezde s Balkana kao što su Gazda Paja, Mili, THCF, Aca Lukas, Dragana Mirković, Ana Nikolić i drugi. Single za pjesmu „Makadam“ ujedno najavljuje i novi album Los Carlitos na Two Louder TV Youtube kanalu i streaming platformama.

Tekst za pjesmu „Makadam“ su kao i uvijek pisali su braća Los Carlitos (Dorijan Mujagić i Vedran Mujagić), a za glazbenu produkciju pjesme zadužen je bio talentirani Damir Boz iz Rovinja. Spot je sniman u Koh Phanganu (Tajland) i na Ibizi (Španjolska), inače omiljenim destinacijama braće Los Carlitos.

Iako svoje korijene i srce vuku s Kvarnera (Lošinja i Rijeke), vođeni željom odlaska iz Hrvatske za boljim životom, uspjehom i osobnim rastom, kao mladi dečki uputili su se za Španjolsku i Tajland, destinacijama koje su se pokazali kao ključni faktori za inspiraciju, rime te zvuk nadolazećeg albuma kojeg Carlitosi trenutno snimaju u riječkom Balance Entertainment Studiju.

Braća tako ovim albumom najavljuju novi zaokret u zvuku, ali i dalje u svojem jedinstvenom stilu, te istinskim i emotivnim rimama, obećavaju vrući album Los Carlitosa. Na albumu će gostovati i zanimljivi gosti koji će obogatiti brojne pjesme, na oduševljenje obožavatelja. Braća iz grupe Los Carlitos brzo dobivaju na popularnosti zbog upečatljivog stila, istinske tematike i zvuka kojim nastupaju na Hip Hop sceni.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram