Povežite se s nama

Vijesti

Bressan: Čestitam Berošu, prekoračili smo broj poginulih u ratu

Objavljeno

na

Riječki liječnik Leonardo Bressan iz Koordinacije hrvatske obiteljske medicine rekao je jutros u radijskoj emisiji U mreži prvog kako još nisu dobili upute vezane za veliko antigensko testiranje koje bi uskoro trebalo krenuti u ordinacijama primarne zdravstvene zaštite, dok je državni tajnik u Ministarstvu zdravstva Silvio Bašić rekao kako će jasne upute vrlo brzo doći.

Bressan je također prozvao ministra zdravstva Vilija Beroša i rekao da upute još nisu vidjeli i da službeno još ništa nije dobio.

“Je li netko negdje nešto objavio – ja zahvaljujući ovoj epidemiji nemam vremena surfati po internetu jer se moram baviti realno bolesnim pacijentima”, poručio je.

“Čestitam ministru, prešli smo broj poginulih u ratu”

“Nije to tek tako, onako već kao gotova priča da će se početi od ponedjeljka. Mislim da srljamo u vrlo opasnu situaciju razbuktavanja novih žarišta kroz naše ordinacije u širenju takve zaraze”, rekao je Bressan.

“Na prvom mjestu u ovoj emisiji htio bih čestitati Ministarstvu, ministru i svim njegovim suradnicima na uspješnoj borbi protiv ove epidemije jer smo sad, zahvaljujući takvom upravljanju krizom, prema broju umrlih, mislim, prekoračili čak i broj poginulih u Domovinskom ratu”, dodao je.

Inače, od početka pandemije do jučer je u Hrvatskoj zbog korone preminulo 13.006 osoba.

Tajnik Ministarstva: Kolega jako dobro zna svoje obaveze

Državni tajnik u Ministarstvu zdravstva Silvio Bašić uzvratio je rekavši da onaj koji hoće nešto napraviti nađe način, a onaj koji neće – nađe razlog.

“Zahvaljujući medijima, danas se informacije šire eksplozivno brzo i hvala Bogu da je tako jer svi građani dobiju informacije upravo na pravo vrijeme. Tako je bilo i sada”, rekao je Bašić.

“Jasne upute će vrlo brzo doći. Kolegu Bressana, koji kaže da nema vremena surfati, podsjetit ću da je njegova obaveza da ujutro pogleda službene obavijesti koje mu dođu na kompjuter tako da on jako dobro zna svoje obaveze i isto tako će ih ispuniti”, dodao je.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram