Povežite se s namaJosip Brezovec više nije igrač Rijeke. Brezovec je potpisao za Sheriff iz Tiraspola, a srca riječkih navijača osvojio je bespoštednim pristupom na travnjaku. Nakon odličnih igara u dresu Rijeke Josip je otišao u Speziju. Oproštaj na Kantridi bio je posebno upečatljiv kada ga je ispratio glasan pljesak s tribina.

– “Zahvalio bih se svim ljudima u klubu, od čistačica do ljudi u upravi. Hvala svim zaposlenicima, predsjedniku Damiru Miškoviću, dopredsjedniku Deanu Šćulcu, Srećku Juričiću, Ivanu Manceu, Matjažu Keku, te svima trenerima i suigračima. Uživao sam igrajući za Rijeku, u svakoj sekundi provedenoj na travnjaku. Hvala još jednom svima, uvijek sam davao sve od sebe i igramo sa srcem. Nikad neću zaboraviti oproštaj s Kantride uoči odlaska u Speziju. Ono je za mene bilo kao da sam osvojio trofej. Uvijek ću pratiti Rijeku i biti njezin navijač”, rekao je Josip Brezovec.

Nakon godinu i pol dana provedenih u Speziji, Josip se ove zime vratio u Rijeku, ali u konačnici nije uspio stići do 100 nastupa. Brezovec je u bijelom dresu odigrao 94 utakmice postigavši pet golova.

– “Ekipi želim puno sreće u novoj sezoni jer su u Kranjskoj Gori pokazali da su klapa u atmosferi koja nikada nije bila toliko pozitivna otkad sam ja u Rijeci. Znam da će dati svoj maksimum i treba im samo podrška navijača. Vjerujem da Rijeku s ovim dečkima čekaju veliki uspjesi i trofeji u budućnosti”, zaključio je Josip Brezovec.

NK Rijeka