Povežite se s nama

Sport

Brnas ipak neće zaigrati za Škrljevo, nakon dvije operacije završio je karijeru

Objavljeno

na

Brnas 2014. u dresu Zagreba (Photo: Slavko Midzor/PIXSELL)


Nažalost, povratak na parket Tonija Brnasa nije uspio. Nakon dvije operacije koljena i dugog oporakva Toni se ove sezone priključio Škrljevu, međutim koljeno nije izdržalo i na zahtjev igrača ugovor je raskinut te se Toni vraća kući u Zagreb.

“Zahvaljujem se svima u Klubu, Treneru, Upravi, suigračima i posebno fizioterapeutima. Pokušali smo sve u protekla dva mjeseca, strpljivo smo gradili moj povratak, međutim i nakon posljednja tri tjedna inekcija koljeno je ponovno nateklo i više očito ne može izdržati košarkaške napore. Hvala Upravi Kluba što mi je pomogla, bila strpljiva i vjerovala u moj povratak, međutim žao mi je i ovim putem se zahvaljujem svima, u Škrljevu mi je bilo odlično i želim im sve najbolje u nadolazećim utakmicama i sezonama. U meni će uvijek imati vjernoga navijača”, poručio je Brnas.

Košarkaški klub Adria Oil Škrljevo se također zahvaljuje Toniju što je imao snage i volje za povratkom. “Vjerovali smo da će se uspjeti vratiti, međutim zdravlje i oporavak su puno važniji od nastupa i treninga, te mu želimo sve najbolje u životu i vidimo se na tribinama”, istaknuli su iz kluba.

Postoje ipak ovih dana i dobre vijesti za navijače Škrljeva. Dobili su novog značajnog sponzora, a radi se o pivovari Kaltenberg Adria koja će ovom prilikom promovirati svoje pivo Tars i Ludwig’s Gastro Pub.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

25.11.2023.
Ovim putem obavještavamo korisnike kako prodajno mjesto TD Rijeka plus d.o.o. do dana 29. studenoga 2023. godine iznimno radi do 13:00 sati. Produljenje mjesečnih ili tjednih parkirnih karata moguće je izvršiti putem internet bankarstva ili RCC portala ovisno koju kategoriju mjesečne parkirne karte korisnici produljuju.

Fiuman Plus

Društvene mreže