Povežite se s nama

Mozaik

Brojni glazbeni gosti na velikom humanitarnom koncertu “I ti možeš uljepšati nečije snove”

Objavljeno

na
Ulaznice za humanitarni koncert „I ti možeš uljepšati nečije snove“ u organizaciji Udruge za promicanje dobrobiti djece „Portić“ od ponedjeljka, 9. rujna 2019. godine moći će se kupiti u Turističkom informativnom centru – TIC (Korzo 14), u vremenu od 10 do 12 sati, a već sada su dostupne putem interneta u sustavu Rijeka Marketplace na: https://bit.ly/2kh5yun

Humanitarni koncert “I ti možeš uljepšati nečije snove” održat će se u četvrtak, 24. listopada 2019. u Centru Zamet u Rijeci. Veliki koncertni spektakl vrhunac je obilježavanja 10. rođendana programa “Pripovjedač/ica priča za laku noć – Tete i barbe pričalice”.

Na koncertu će nastupit neka od najpoznatijih imena riječke i hrvatske glazbene scene (abecednim redom): Antonela Doko, Boris Štok, Damir Kedžo, Denis&Denis, En face, Iva Gortan, Jonathan, Klapa Kastav (m), Klapa Luka (ž), Koktelsi, Marko Tolja, Mateo Pilat, Mauro Staraj&LaBanda, Mia Dimšić, Mia Negovetić, Neno Belan & Fiumens, Opća Opasnost, The Frajle, The Siids, Whiteheads te Olja ‘ZZ band kao prateći bend.

Iz prikupljenih će se financijskih sredstava od prodaje ulaznica kupiti oprema za potrebe Zavoda za hematologiju, onkologiju i kliničku genetiku i Zavoda za neurologiju i dječju psihijatriju i Klinike za pedijatriju KBC-a Rijeka– lokalitet Kantrida (primjerice kreveti za roditelje koji borave uz uzglavlje djece tijekom cijeloga dana, namještaj za dječje bolničke sobe i sl. predmeti kojima će se podignuti kvaliteta bolničkoga standarda za djecu i njihove roditelje).

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram