Povežite se s nama

Mozaik

Brojni popularni glazbenici stižu na Porin, a nastupu u Rijeci raduje se i Parni valjak

Objavljeno

naNakon 44 godine karijere, Parni Valjak na ovogodišnji, 26. Porin, dolazi s nominacijama u tri kategorije – Album godine, Najbolji album rock glazbe i Najbolja izvedba grupe s vokalom. Hoće li “Vrijeme” Parnog Valjka donijeti bendu još kojeg Porina saznat ćemo 29. ožujka u Rijeci.

“Veselimo se ponovnom nastupu na Porinu. Bilo nam je odlično prošle godine u Splitu, a sigurni smo da će tako biti i ove godine. Vidimo se u Rijeci!”, rekli su momci iz Parnog valjka.

“Ella Ee”, duet Dine Dvornika i Nene Belana, zaživjela je u zajedničkoj izvedbi Antonele Doko, Nene Belana i Igora Geržine i zaslužila nominaciju u kategoriji “Najbolja vokalna suradnja”:

„Porin me uvijek iznova razveseli. Svaka nominacija, druženje s kolegama, nastup… Cijenim mišljenje struke i volim biti dio priredbe. Rijeka mi je iznimno drag grad za kojeg me vežu lijepe uspomene, a vjerujem da će ih biti i ove godine. Veseli me nastup s Antonelom i Nenom i odličnim Porinovim orkestrom, a osobito sam ponosan na svoje dvije nominacije za Najbolji instrumentalni album i Najbolju instrumentalnu izvedbu“, rekao je Igor Geržina.

Neno Belan je izjavio: „Iako sam bio već nominiran preko dvadeset puta i osvojio 13 Porina do sad, svaka nova nominacija, a ove godine imam ih dvije, i dalje donosi određeno uzbuđenje i privilegiju boravka u društvu s dragim kolegama za vrijeme održavanja te manifestacije. Uživat ću u dobroj glazbi, top produkciji i u veselom zdravotakmičarskom raspoloženju. Pa i u vlastitom nastupu, naravno! I zato jedva čekam 29.3. i Rijeku!”

„Ugodno su me iznenadile obje nominacije i priznajem da sam presretna. Od toliko dobrih pjevačica ući među tri i biti u društvu s  gospođama Josipom Lisac i Ninom Badrić – pa zbilja mi puno znači! Druga nominacija mi je također velika radost – suradnja s glazbenicima kao što su Neno Belan i Igor Geržina sama po sebi mi je bila divna, a sad još i nominacija… Prekrasno. Zahvalna sam svima koji su glasali za mene i priuštili mi ovoliku radost. Hvala struci što cijeni naš rad i trud koji ulažemo u zajedničku ljubav- glazbu!“, riječi su Antonele Doko.

“Nama se nikud ne žuri” jedna je od najprepoznatljivijih pjesama prošle godine, a Vatra i Massimo zaradili su zasluženo dvije nominacije u kategorijama “Pjesma godine” i “Najbolja vokalna suradnja”. Ivan Dečak, pjevač Vatre, otkrio je što se sprema na Dodjeli nagrada: “Nastup na Porinu biti će medley u kojem ćemo se spojiti sa Massimovom izvedbom. Veselimo se probama i zabavi na ovogodišnjem Porinu, koji u našoj obljetničkoj godini dolazi kao još jedan razlog više za slavlje.”

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram