Povežite se s nama

Mozaik

Brojni posjetitelji uživali u degustaciji 300-tinjak etiketa vina na WineRi festivalu

Objavljeno

na

Foto: Josip ČekadaU riječkom centru Exportdrvo održana je dvodnevna manifestacija WineRi, sajam kvarnerskih, ali i vina brojnih gostujućih vinara iz šire regije, od Italije, Slovenije, Srbije do Makedonije, koji se ove godine poklapa s prvim Women’s Weekendom koji se istovremeno održava u Exportdrvu.

Ovaj riječki, eno – gastro festival okupio je više od 70 izlagača s više od 300 etiketa vina iz Hrvatske, Italije, Slovenije, Makedonije i Srbije. Primorsko – goransku županiju predstavljaju svi članovi Udruženja Kvarner Wines. Među vrhunskim vinima su i autohtone kvarnerske sorte poput kastavske belice i vrbnička žlahtina

Dvodnevni sajam posjetiteljima je osim vina nudio i izbor suho­mesnatih proizvoda, sireva, kave i maslinovih ulja. Cijena ulaznice je bila 20 eura, dok je kaucija za čašu 5 eura.

Interes posjetitelja bio je iznimno velik, pa nema sumnje kako se potvrdilo da je Rijeka itekako željna kvalitetnog vinskog festivala.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram