Povežite se s nama

Mozaik

Brojni Riječani se raspjevali i rasplesali uz ABBA hitove u Centru Zamet

Objavljeno

na
Centar Zamet u petak navečer bio je pun Riječana i njihovih brojnih gostiju koji su htjeli uživati i zabaviti se uz brojne hitove legendarne švedske grupe ABBA. Na pozornici se našao sjajni ABBA Symphonic Real Tribute Show koji je zaista napravio vrhunsku atmosferu u riječkoj dvorani.

ABBA Real Tribute band djeluje već 15 godina, tijekom kojih je održao više od 700 nastupa diljem Europe, od kojih više od 200 u Hrvatskoj. Članovi ABBA Real Tribute banda dolaze iz susjedne nam Srbije, točnije iz Beograda, Novog Sada i Zrenjanina. Prije godinu i pol dana ova je četvorka udružila snage sa Simfonijom iz Zrenjanina, a iz te suradnje nastao je projekt ABBA Symphonic.

Projekt ABBA Symphonic svojim koncertima slavi pedeset godina postojanja originalne grupe ABBA. Novim generacijama približavaju lik i djelo švedskih glazbenika i to kroz originalne ABBA-ine aranžmane u simfonijskoj izvedbi.

Poznato je da švedska ABBA nikada nije nastupala u bivšim zemljama istočnog bloka Jugoslaviji i Sovjetskom Savezu, stoga je ovo jedna od rijetkih prigoda da se i na hrvatskim pozornicama čuju hitovi poput Mamma Mia, Dancing Queen, S.O.S., Winner takes it all, Money, money, money, Lay all your love on me i mnogi drugi evergrini kojima nas je u godinama djelovanja počastila jedna od najpopularnijih svjetskih pop grupa svih vremena.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram