Povežite se s nama

Vijesti

Bučni radovi pored Ambasadora smetaju turistima, gosti u Miramaru prijete odlaskom

Objavljeno

na
Kako smo već zakoračili u mjesec lipanj turistička sezona se polako, ali sigurno zahuktava. Mnogi hoteli na našoj rivijeri već su rasprodali svoje kapacitete, sukladno tome vrve turistima sa svih krajeva globusa. Opatija već neko vrijeme obiluje turistima, posebno ako uzmemo u obzir činjenicu da je Uskrs ove godine bio prilično kasno, točnije 21.4.2019.

U navedenoj situaciji najveći opatijski hotel Ambasador se nakon dugo godina u potpunosti renovira. Radovi na renoviranju traju već gotovo osam mjeseci, a prije nešto više od tjedan dana Ambasador je otvorio svoja vrata te smo mogli vidjeti novo ruho monumentalnog zdanja – amblema Opatije. Iako je većina radova gotova još se rade pojedini vanjski radovi koji proizvode priličnu buku na koju se žale gosti iz okolnih hotela (npr. Miramar) te prijete i odlaskom iz Opatije.

Neminovno je da postoji zabrana radova u tijeku sezone kako radovi ne bi ometali turističku sezonu, a turizam je najvitalnija grana našeg gospodarstva. 1. lipnja stupila je na snagu zabrana izvođenja radova za vrijeme turističke sezone, sukladno tome radovi  pogotovo oni izuzetno glasni trebali su utihnuti). Naravno radovi se mogu obavljati ukoliko se dobije posebno odobrenje gradske uprave, što u ovom slučaju nije nigdje naznačeno, barem ne na službenim stranicama. Veliki dio stanovništva našeg podneblja na ovaj ili onaj način živi od turizma, mi ga moramo čuvati i spram njega se oprezno postavljati.   

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram