Povežite se s nama

Vijesti

Budućnost je zelena, budućnost je Cammeo

Objavljeno

naCammeo, vodeći regionalni taksi prijevoznik u Ljubljani je predstavio prve automobile iz svoje nove i potpuno električne flote. Riječ je o vozilima Hyundai Kona koja označuju početak elektrifikacije Cammea.

– Ovo što se nalazi ispred nas je vaša i naša budućnost. Elektrifikacija nije samo plan ili želja, ona je već počela. Za početak u Sloveniji, a uskoro i u Hrvatskoj te ostalim državama u kojima poslujemo. Želimo postati prvi taksi prijevoznik kako u regiji, tako i u ovom dijelu Europe, koji će u potpunosti voziti na struju, a vjerujem kako ćemo zajedničkim snagama ovaj plan i ostvariti – rekao je Vladimir Minovski, vlasnik i generalni direktor Taxi Cammea te dodao kako je jedan od bitnih faktora za prelazak na struju onaj ekološki.

– Svjesni smo i važnosti očuvanja okoliša, a upravo u tom smjeru ide i naš plan elektrifikacije. Želja nam je voziti ‘zeleno’ za zelenu budućnost naše djece –  dodao je.

Iz Cammea poručuju kako ih u bliskoj budućnosti čeka testiranje prvih 5 vozila te promjena flote na struju u narednom razdoblju. Cilj je slovensku flotu prebaciti na struju do kraja 2021., a slični su planovi i za Hrvatsku.

Podsjetimo, električna Kona predstavljena je prije mjesec dana i na zagrebačkom Bundeku, u sklopu obilježavanja izlasaka na cestu prvih 20 Cammeovih Partner vozača.

Inače, Cammeo, kao vodeći regionalni taksi prijevoznik prisutan je s preko 900 automobila u  37 gradova i 4 države te zapošljava preko 1400 ljudi.

(promo)

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram