Povežite se s nama

Mozaik

Burger King uskoro u Rijeci, otkriveno je kad i gdje će se otvoriti

Objavljeno

na
Jedan od najpopularnijih fast food lanaca na svijetu, američki Burger King, uskoro bi trebao otvoriti svoj lokal i u Rijeci. Bit će to tek drugi njihov lokal u jadranskom dijelu Hrvatske.

Točan datum otvaranja još uvijek nije poznat, ali je najavljeno da bi to trebalo biti tijekom listopada. No, zato se zna da će ljubitelji Burger Kinga moći uživati u njihovoj ponudi u najstrožem centru grada na adresi Korzo 24A.

Krenuli su i potragu za svojim prvim zaposlenicima u riječkom lokalu:

“Tvrtka Kraljevi Restorani d.o.o. nositelj je franšize za Burger King Europe GmbH te je u Hrvatskoj stekla pravo za razvoj i otvaranje svih budućih BURGER KING® objekata, a uskoro otvaraju svoj sedmi, ali prvi BURGER KING® u Rijeci, u samom centru grada na Korzu.

Moderan i privlačan koncept restorana „Royal design“ osmišljen je za novo, personalizirano iskustvo kupcima dok uživaju u BURGER KING® ponudi.

Pod kraljevskim nazivom oduševit će sve ljubitelje branda. Prilagođen za što ugodniji boravak osvojiti će sve generacije gostiju, a ponudom izravno obogatiti turističke i ugostiteljske sadržaje, kako domaćim gostima tako i brojnim turistima”, navodi se u uvodu oglasa za zapošljavanje voditelja smjene, asistenta voditelja restorana i voditelja restorana. Ističu kako nude iznadprosječnu plaću za sektor ugostiteljstva, a zaposlene očekuju i dva slobodna dana u tjednu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram