Povežite se s nama

Izbori

Burić: Ja ću biti iznenađenje izbora, to je sasvim sigurno

Objavljeno

na
Hrvoje Burić kao kandidat Nezavisne liste Bura za gradonačelnika Rijeke gostovao je u Novom danu N1 TV-a gdje je govorio o lokalnim izborima i gradskim problemima.

“Ja ću biti iznenađenje izbora, to je sasvim sigurno”, poručio je Burić te zatim još jednom iznio svoje mišljenje o Riječkoj urbanoj aglomeraciji i investicijama koje bi se u sklopu toga trebale realizirati.

“Problem Rijeke je vrlo mala izlaznost, koja je prije četiri godine bila nekih 27 posto. Ja bih volio da ih izađe više, jer da su izašli prije četiri godine u većem broju imali bi drugog gradonačelnika”, istaknuo je Burić koji je prozvao i svoje protukandidate zbog nerealnih obećanja.

“Pozivam Riječane da izađu na izbore. Sad će glasati za najbolji program, ali sprovediv. Treba spomenuti i kolodvor o kojem svi pričaju, a to je projekt od 50 milijuna eura koji se ne može sprovesti. Mi nudimo i ja jamčim Riječanima da će se na Delti napraviti kolodvor od milijun eura koji se će napraviti u tri do šest mjeseci”, rekao je prvi čovjek NL Bura.

Snimku cijelog gostovanja u trajanju od 13 minuta možete pogledati ovdje.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram