Povežite se s nama

Vijesti

Burić: NL Bura ide na parlamentarne izbore, cilj je osvojiti dva mandata

Objavljeno

naHrvoje Burić tijekom protekla dva izborna ciklusa u Rijeci bio je glavni izazivač SDP-u i Vojku Obersnelu, a sad se odlučio i upustiti u utrku na nacionalnoj, odnosno regionalnoj razini. Burić je u ime nezavisne liste Bura najavio kako izlaze samostalno na parlamentarne izbore u osmoj izbornoj jedinici.

“Sve stranke u Hrvatskoj se kunu da su spremne za izbore, ali stranka Bura je najspremnija za izbore. Imamo slogan “Volim Hrvatsku.” Često se govori da Rijeka nije hrvatski grad, mi upravo iz Rijeke želimo poručiti kako postoje i građani Rijeke i građani Istre koji vole Hrvatsku i koji su spremni sve učiniti za dobrobit našeg kraja i naše domovine. Vidjet ćete u programu da smo najautentičniji predstavnici građana u osmoj izbornoj jedinici”, rekao je Burić.

Kao glavne ciljeve u Rijeci istaknuo je uklanjanje rafinerija Mlaka i stvaranje korisnog prostora, dok termo elektranu u Urinju želi pretvori u plinsku elektranu. Ostatak programa će objaviti kasnije, a očekuju osvajanje dva mandata.

“Imamo jasan cilj, to će nam biti odskočna daska za promjenu vlasti u Rijeci”, istaknuo je Burić i poručio stanovnicima Istre da više neće morati glasati za IDS kao regionalnu stranku, već su i oni regionalna opcija koja im je na raspolaganju.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram