Povežite se s nama

Mozaik

Cabaret á la carte by Karolina Šuša – scenski spektakl terasi Milenija

Objavljeno

naRaskošni Cabaret á la carte by Karolina Šuša, sinonim za odličnu glazbu, vrhunski ples i sofisticiranu erotičnost, u četvrtak (22.08. u 20 sati) će dodatno zagrijati toplu ljetnu večer ciklusa koncerata „Music by the sea“. Kao džepni mjuzikl i pravi kabaretski show s glazbom uživo, Cabaret à la Carte pretvorit će terasu hotela Milenij u kazalište i osigurati večer za pamćenje. 

U pravoj scenskoj poslastici kostimiranog šarenog seksteta, zanosnih plesačica u prigodnim kostimima, publika će uživati u step i jazz koreografijama i točkama koje će ih nasmijati.

Koreografkinja, producentica, pjevačica i plesačica Karolina Šuša autorica je mjuzikla Cabaret á la carte, a njezin nastup s plesnim kolegicama zaintrigirao je mnoge koji su pratili show Supertalent. Uz mladi talentirani jazz trio – klavijature, kontrabas, bubanj, njihov vrhunski show uključuje vječne hitove kao što su „Mein Herr“, „I wanna be loved by you“, „Life is a cabaret“, kao i nježnije skladbe poput „Singin’ in the rain“ i „Oh, so quiet“. 

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram