Povežite se s nama

Vijesti

Car Wash Opatija časti sve klijente gratis kavom i korištenjem garaže

Objavljeno

na
U garaži sportske dvorane “Marino Cvetković” na adresi Stubište Lipovica 3 u Opatiji već više od godinu dana aktivna je autopraonica koja se odlučila fokusirati isključivo na kvalitetno ručno unutarnje i vanjsko pranje automobila. Car Wash Opatija od samog je početka privukao mnogo klijenata koji su iz garaže odlazili zadovoljni.

Osim što je razlog zadovoljstva bio potpuno čist automobil, tome je sigurno doprinijela i gratis kava koju dobije svaki klijent u restoranu bianco&nero u sklopu opatijske dvorane, ali i dva sata gratis korištenja garaže. Iz Car Wash Opatija poručuju kako će i dalje nastaviti s tom akcijom s obzirom na to da im je najbitnije imati što zadovoljnijeg klijenta.

Upravo zbog toga moguće je i pozivom na broj 091 9899 807 unaprijed rezervirati svoj termin za pranje vozila. Autopraonica je otvorena od ponedjeljka do petka od 08 do 16 sati, a subotom od 09 do 14 sati. Cijena kompletnog pranja vozila iznosi 100 kn (80 kn + PDV), dok je cijena pojedinačnog pranja (samo vanjsko ili samo unutarnje) 60 kn (48 kn + PDV).

carwash8

dvorana-cvetkovic

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram