Povežite se s nama

Mozaik

Carski grad, Grdović i Sunset Session po planu, koncert Četiri tenora odgođen

Objavljeno

na
Službeno ljeto traje već točno mjesec dana, no u praksi je poprilično drukčije. Iako se već bližimo kolovozu, kiša i sunce nastavljaju se i dalje gotovo svakodnevno izmjenjivati, a to prilično velike probleme radi organizatorima brojnih manifestacija u Rijeci i široj okolici.

Ove subote, 21. srpnja, najavljena su mnoga iznimno zanimljiva događanja, no neka su nažalost ipak morala biti odgođena zbog najave novih padalina tijekom večernjih sati.

Koncert Četiri tenora u Mošćeničkoj Dragi zbog toga neće biti održan te će uskoro biti objavljen novi termin, a ni u Bakru neće biti  održana večer klapa “Klape, more i naše ča”. Ribarska večer u Mošćeničkoj Dragi u nedjelju navečer održat će se kao što je bilo planirano.

Nastup Mladena Grdovića u Dražicama u sklopu Festivala mlikarica bit će održan, ali uz malu promjenu lokacije – boćarski dom i parkiralište ispred doma Dražice.

Velika manifestacija “Carski grad” u Opatiji i party Sunset Session na Trsatskoj gradini održavaju se prema najavljenom programu.

Spomenimo i kako se predstava Ukrađena ličnos planirana za nedjelju u Kastvu odgađa za idući četvrtak.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram