Povežite se s nama

Izbor „Miss Hrvatske za Miss Svijeta“ najstarije je i najuglednije hrvatsko natjecanje ljepote koje se održava od 1992. godine. Natjecateljice izbora nisu samo djevojke lijepa lica, već se radi o talentiranim i obrazovanim osobama koje su aktivne u humanitarnim i ostalim dobrotvornim i promotivnim akcijama, a svojom osobnošću i ponašanjem izvanredne su predstavnice svog kraja i zemlje.

Izbor za Miss Primorsko-goranske županije, kao dio izbora za „Miss Hrvatske za Miss Svijeta“ održat će se 05. lipnja 2015. u 19h u Zapadnom trgovačkom centru Rijeka na kojem se očekuje veliki broj posjetitelja, nazočnost brojnih poznatih osoba, te predstavnika lokalnih i nacionalnih medija i fotoreportera.  Izboru će prethoditi „casting“ koji će se održati 13.svibnja .2015. s početkom u 18:30 sati na istoj lokaciji.

„Pozivamo djevojke od 17-24 godine da se pridruže castingu jer 12 finalistica očekuju brojna nova iskustva, fotografiranja, pripreme, učenje osnovama modeliranja i manekenstva kako bi zasjale na finalnom izboru koji slavi ljepotu, ali i osobnost. Djevojke na samom izboru neće se predstaviti publici u kupaćim kostimima kako je slučaj na brojnim izborima, one će imati priliku predstaviti sebe, svoje interese i hobije“, potvrili su nam iz agencija Alura koja je nositelj licence regionalnog izbora.

Sve finalistice očekuje poklon iznenanđenja, a uzbuđeno očekujemo okruniti djevojku koja će na najbolji način utjeloviti ambasadoricu naše Županije.

Završnica izbora za Miss Hrvatske održat će se također u našoj Županiji, 12. lipnja u prekrasnoj Crikvenici u hotelu Omorika, što će vjerujemo biti dobar vjetar u leđa upravo predstavnici Miss Primorsko-goranske županije.

Sve informacije o izboru možete pronaći na službenoj stranici www.miss.hr, pratite nas na našoj službenoj Facebook stranici Miss Primorsko goranske županije a s upitima nas slobodno kontaktirajte putem maila mail: Info ili na mob: 099/3177-320.