Povežite se s nama

Vijesti

Centru za socijalnu skrb Opatija odobrenje za građevinske radove tijekom cijelog ljeta

Objavljeno

naOpatijski radonačelnik je temeljem svoje zakonske ovlasti Centru za socijalnu skrb Opatija izdao Odobrenje za izvođenje radova na rekonstrukciji pomoćne građevine na adresi Nova cesta 19 u vremenskom razdoblju od 01. 06. 2019. godine do 15. 09. 2019. godine, osim blagdanima i nedjeljama.

Riječ je o projektu od posebnog interesa koji se u 100% iznosu financira iz sredstava Europskog fonda za regionalni razvoj, a kako bi se svi troškovi radova priznali u cijelosti, rok za njihovo završavanje mora biti do 06. 10. 2019. godine jer se u protivnom gubi mogućnost financiranja iz Europskog fonda. Vrijednost radova je 1.602.760,00 kn. Glavnina radova izvodi se radi poboljšanja pristupačnosti CZS-a za osobe s poteškoćama u kretanju (osobe s invaliditetom) kao i za osobe s problemima u razvoju

Budući da se radi o vrlo senzibilnoj tematici koja podrazumijeva izvođenje radova s ciljem pomoći uosobama s poteškoćama u kretanju i razvoju, a na području nadležnosti centra stanuje 479 odraslih osoba s invaliditetom i 56 djece s teškoćama u razvoju te je pozitivno da Centar za socijalnu skrb koristi sredstva Europskog fonda za regionalni razvoj u 100% iznosu, a zbog čega je radove potrebno dovršiti prema planu, doneseno je ovo odobrenje, poručuju iz opatijske gradske uprave.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram