Povežite se s nama

Vijesti

Četiri novozaražene osobe, troje ozdravilo u PGŽ

Objavljeno

na


U posljednja 24 sata na području Primorsko-goranske županije zabilježene su četiri novozaražene osobe korona virusom dok su tri osobe ozdravile. Opet su u pitanju mlađi ljudi koji se vraćaju s godišnjih odmora kao i kontakti od prethodno zaraženih. Među zaraženima je i jedan austrijski turist koji se već vratio u matičnu zemlju.

Prema informacijama koje je medijima iznio glavni epidemiolog Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Dobrica Rončević jako je velik pritisak za testiranje i to najviše turista iz zemalja koje su Hrvatsku stavile na crvenu listu. Uz maksimalne napore epidemiologa kako u Rijeci tako i u ispostavama na kvarnerskim otocima dnevni broj testiranih prelazi 450. No, ističe, da je usprkos velikom broju turista na našem području epidemiološka situacija stabilna što uostalom potvrđuju i brojke oboljelih.

Jučer je na području PGŽ bilo 48 aktivnih slučajeva, a prema današnjim podacima oboljelih i ozdravljenih, očito se ta brojka ne povećava.

Ukupno od početka epidemije izvršeno je 13 491 testiranja za područje PGŽ od kojih je 9263 izvršeno u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo PGŽ.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram