Povežite se s nama

Mozaik

Četiri tenora ove subote na Marininoj u Mošćeničkoj Dragi

Objavljeno

naMošćenička Draga i ove je godine pripremila bogat i zanimljiv program povodom Marinine, a nema sumnje kako će od svega što je na rasporedu događanja ipak daleko najviše pažnje javnosti privući Đani Stipaničev, Marko Škugor, Vladimir Garić i Marko Pecotić koji će nastupiti u subotu, 21. srpnja, s početkom u 21:30 sati kao Četiri tenora, a u ponoć je na rasporedu veliki vatromet.

Oni su svoj prvi zajednički nastup imali u travnju 2016. kao gosti na koncertu klapama u Lisinskom. Oduševili su publiku koja ih je ispratila stajaćim ovacijama te je interes za Četiri tenora naprosto buknuo, postali su prava atrakcija profinjenog glazbenog izričaja kojeg je publika itekako željna.

Publiku oduševljavaju arijama, kanconama i evergreenima kao što su ‘O Sole Mio’, ‘Nessun Dorma’, ‘Grande Amore’, ‘Funiculi Funicula’, ‘Canzone per te’ te domaćih standarda poput Cocine ‘Vilo moja’, Oliverove ‘Cesarice’, Robićevih ‘Golubova’, ‘Zvona moga grada’ Vice Vukova i mnogim drugim!

Dan prije njihovog nastupa održat će se tradicionalna nogometna utakmica “Stari – mladi”, a podijelit će se i nagrade za najljepši balkon i okućnicu.

Marininu će u nedjelju zaključiti SuperCover Band uz Ribarsku večer koja će započeti u 20:30 sati.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram