Povežite se s nama

Mozaik

Chansonfest ugostio Sandra Bastiančića i novu pjesmu ‘Još sam dijete’

Objavljeno

na
Priznati riječki kantautor Sandro Bastiančić na ovogodišnjem je 22. Međunarodnom festivalu šansone Chansonfest 2019., predstavio je svoju novu skladbu ‘Još sam dijete‘.

Nova pjesma još je jedan singl s njegovog nadolazećeg kantautorskog prvijenca radnog naziva „Bianca“kojeg Sandro priprema za iduću godinu.

‘Još sam dijete’ govori nam o ljubavi, temi koja je Sandru najveći izvor inspiracije. Voljeti kao dijete predivan je, mnogima neponovljiv osjećaj. No život ponekad iznenadi i pruži šansu opet ga doživjeti.

Sandro kao majstor melodije dao si je oduška u ovoj pjesmi koja nam mami smiješak već nakon nekoliko taktova, a refren nas vodi u neka druga, prošla i opuštajuća vremena. Pjesma je prvo bila namjenjena za nekog drugog izvođača, ali nakon malo uvjeravanja ovaj biser ipak ostaje „kod kuće“.  Ovo je prva pjesma koju Sandro, uz autora glazbe i teksta, potpisuje i kao aranžer, a snimana je u studiju Roberta Funčića u Rijeci.

Za snimanje pjesme Sandru, koji je svirao akustičnu gitaru i pjeva, pridružuju se odlična ekipa: Zvonimir Radišić na gitarama, Dino Ivelja na bas gitari, Vedran Križan na klavijaturama, neizostavni Alen Tibljašna bubnju i Ana Kabalin kao prateći vokal. Sve se snimalo pod budnim okom istaknutog producenta i autora Roberta Funčića.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram