Povežite se s nama

Vijesti

Cijeli centar Rijeke u subotu zatvoren za sav promet

Objavljeno

na
Na dan održavanja Dječje karnevalske povorke, 04. veljače, u središtu grada zabranjuje se promet za sva vozila osim onih koja sudjeluju u karnevalskoj povorci. U pojedinim ulicama i na određenim parkiralištima zabranjuje se parkiranje, a javni prijevoz putnika organizira se sjevernim prometnim koridorom.

Po okupljanju grupa i formiranju povorke, u vremenu od 12:00 do 18:00 sati, zabranjuje se prometovanje svim vozilima ulicama Fiumara, Scarpinom, Adamićevom, Trpimirovom, Splitskom, Zadarskom, Ulicom Riva, Ulicom Ivana Zajca i Ribarskom ulicom.

Uz navedeno, na dan održavanja karnevalske povorke, u vremenu od 09:00 do 18:00 sati zabraniti će se i prometovanje za sva vozila parkirana na Adamićevom gatu u smjeru izlaza s parkirališta Putnička obala.

Ograničeni promet odvijati će se ulicama Krešimirovom, Trgom Žabica, odnosno Rivom Boduli, Demetrovom, Wenzelovom te cestom D404 i Cindrićevom ulicom.

Fizičko upravljanje prometom provesti će putem policijskih službenika i službenika Prometnog redarstva.

U navedenom vremenu promet će se odvijati na slijedeći način:

  • promet vozila iz smjera zapada, na raskrižju Krešimirova – Manzonijeva preusmjeriti Manzonijevom ulicom i dalje na sjeverni koridor.
  • na Jadranskom trgu na raskrižju Ciottina – Erazma Barčića zabranjuje se ulazak vozila prema Trpimirovoj i Zadarskoj
  • na raskrižju ulica Erazma Barčića – Frana Kurelca i raskrižju ulica E. Barčića – Dolac, zabranjuje se prometovanje u smjeru centra grada prema Jadranskom trgu
  • na raskrižjima u ulicama Riva i Ivana Zajca te Adamićevoj, zabranjuje se ulazak/izlaz vozila u/iz Zanonove i Henckeove
  • na cesti D404, na raskrižju sa Cindrićevom ulicom zabranjuje se prometovanje u smjeru centra grada cestom D404 za sva vozila
  • na raskrižju ulica Ribarske i Matije Gupca zabranjuje se izlaz vozila iz Ulice Matije Gupca
  • na raskrižju Žrtava fašizma – Fiumara -Titov trg zabranjuje se skretanje svim vozilima iz Ulice Žrtava fašizma prema Fiumari odnosno centru kao i prema Titovom trgu. Dopušteni smjer kretanja je isključivo ravno prema Ulici Rade Šupića.

Međugradskim autobusima čije je odredište autobusni kolodvor Žabica, dozvoliti će se ograničeno prometovanje, odnosno vožnja Krešimirovom ulicom do autobusnog kolodvora

Dostavnim vozilima Hrvatske pošte također će se dozvoliti ograničeno prometovanje, odnosno vožnja do Trga Žabica i dalje do skladišta “Pod voltom”.

Sva vozila koja su u vrijeme održavanja karnevalske povorke smještena na području tržnice i putničkog terminala, preusmjeravati će se preko Demetrove ulice kroz lučko područje do raskrižja državne ceste D404 i prilazne ceste kontejnerskom terminalu Brajdica

ORGANIZIRANJE JAVNOG GRADSKOG, PRIGRADSKOG I MEĐUGRADSKOG PRIJEVOZA PUTNIKA

U vrijeme zabrane prometa u središtu grada, autobusi javnog gradskog i prigradskog prometa koji dolaze s istočne strane na Titovom trgu će se usmjeriti preko sjevernog mosta, Ulicom Školjić prema Grohovčevoj ulici i dalje sjevernim koridorom u smjeru zapada (gradske linije), odnosno u smjeru istoka do D404 i dalje Cindrićevom ulicom do terminala Delta (prigradske linije).

Autobuse koji dolaze sa zapadne strane preusmjeriti će se na raskrižju Krešimirove i Manzonijeve na sjeverni koridor.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram