Povežite se s nama

Mozaik

Čistoća najavila akciju “Jednu knjigu odvoji, povrće na balkonu uzgoji!”

Objavljeno

na

Ilustracija


U sklopu Zelenog tjedna u Rijeci, KD Čistoća Rijeka u petak 17. svibnja 2019. godine od 10.00 sati na štandu pored zgrade bivše Pošte na Korzu organizira akciju pod nazivom „Jednu knjigu odvoji, povrće na balkonu uzgoji!“

U sklopu ove akcije zainteresirani će građani moći zamijeniti knjige iz svojih kućnih biblioteka za sadnice malog balkonskog povrća. Za ovu su prigodu pripremljeni paketići s po jednom sadnicom bosiljka, patuljaste rajčice i peršina, a uz koje će zainteresirani dobiti i detaljna uputstva za uzgoj kao i informacije o dobrobiti ovih biljaka za zdravlje. Svaki će građanin za jednu knjigu moći dobiti po jedan paketić sadnica, a napominjemo da je ukupno dostupno 200 paketića.

Knjige prikupljene ovom akcijom bit će dodijeljene Domu za odrasle osobe Turnić te Dječjem domu Tić, te stoga molimo građane da donose uredne, cijele i uščuvane knjige. Između ostalog, cilj je ove akcije potaknuti i kulturu urbanog vrtlarenja u Rijeci. Jer svaki balkon zelenilu je sklon! – poručuju iz Čistoće.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram