Povežite se s nama
Ovogodišnju sezonu plesna grupa osoba s invaliditetom „Magija“ otvara sudjelovanjem na obilježavanju Svjetskog dana plesa (GoOutAndDance Rijeka 2017)  na riječkom Korzu,  dana 29.travnja 2017., s početkom u 12:00 sati.

Članovi plesne grupe ”Magija”  tom će prilikom zajedno sa svojim gostima iz Udruge gluhih i nagluhih osoba PGŽ Rijeka te učenicama Osnovne Škole za klasični balet i suvremeni ples, pri OŠ Vežica izvesti  isječak iz veće plesne predstave „Reci mi“. To će biti uvod u bogatu plesnu sezonu u kojoj „Magija“ ujedno slavi  11 godina svoga postojanja.

Osim na „GoOutAndDance“ manifestaciji  članovi plesne grupe ”Magija” i njihovi gosti svoje će umijeće i strast za plesom pokazati  na brojnim nastupima u Rijeci te gostovanjima u Opatiji, Zagrebu i Varaždinu. Kao i prošle godine, veliko finale plesne sezone ”Magija” će imati  u HNK Ivana pl. Zajca 20. i 21.l ipnja 2017. godine gostujući na završnoj produkciji OŠ za klasični balet i suvremeni ples pri OŠ Vežica, „The Best of“.

Plesna grupa ”Magija” djeluje od 2006.godine prvo pod stručnim vodstvom Mile Čuljak i Gordane Svetopetrić, a od 2010 godine Magiju vodi prof. Sanja Josipović. S velikom snagom, željom  i upornošću rasplesani članovi ”Magije” stigli su do zavidnih postignuća. Svojim jedinstvenim, kreativnim  i upečatljivim koreografijama osvajaju srca publike  već  11 godina te nižu uspješne nastupe i gostovanja na mnogim umjetničkim festivalima diljem Hrvatske.