Povežite se s nama

Mozaik

Coby i Boban Rajović sredinom listopada nastupaju u Rijeci

Objavljeno

na

Coby (Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL)Rijeka će sredinom listopada ugostiti jednu iznimno popularnu srpsku i jednu crnogorsku glazbenu zvijezdu. U Karolina bar 18. listopada stiže Slobodan Veljković popularniji pod imenom Coby, dok će u Boi te iste večeri nastupiti Boban Rajović.

Coby se može pohvaliti kako je posljednjih godinu-dvije iznimno popularna među mlađom populacijom zahvaljujući brojnim hitovima koji su samo na YouTubeu prikupili na desetke milijuna pregleda, a ima iza sebe glazbene suradnje s Jala Bratom, Bubom Corellijem, Reljom, Stojom…

“R’n’B Exclusive dovodi Coby-a u Rijeku?! Tako je, dovodimo legendu balkanske hip hop scene po 1. put u Rijeku! Uz njega će se DJ CASHEW (@cashewmusic ) pobrinuti da se dobro zabavimo tijekom večeri s najjačim hitovima. Čeka nas i R’n’B Exclusive showcase, popraćen s ugodnim društvom naših R’n’B Exclusive Honey’s u Zigman haljinama. Karte su u preprodaji po cijeni od 70 kn, a 90 kn na dan eventa. Pretprodaja ulaznica je uskoro u Karolini i Pommeryju”, poručuju organizatori natupa Cobyja.

Boa će još jednom ugostiti Bobana Rajovića koji je na regionalnoj glazbenoj sceni već zaista dugi niz godina. Ulaznice za njegov nastup u Boi u prodaji su po cijeni od 50 kuna.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram