Povežite se s nama
Krajem prošle godine u Iki, nedaleko Opatije tik uz popularni kafić Campana otvoren je prvi pet butique u Hrvatskoj. Dućan sa svim potrepštinama za vaše kućne ljubimce, zove se Coco’s place, a ime je dobio po toy pudlici Coco Chanel ljubimici obitelji Jonjić, vlasnika dućana. Kod njih možete nabaviti sve što vaš ljubimac treba i želi imati: od hrane različitih inozemnih proizvođača, preko raznih poslastica, do odjeće i igračaka za vašeg psa ili mačku. Osim toga u dućanu možete pronaći proizvode namijenjene ribicama u vašem akvariju, papigama, kanarincima i drugim pticama, hrčcima i zamorcima te ostalim životinjicama koje s vama dijele životni prostor.

Iz pet butiquea ponosno ističu kako se kod njih može kupiti izvrsnu hranu za pse i mačke iz talijanske tvornice Farmina koju ne možete nabaviti u drugim dućanima. Također talijanski proizvođač Natural trainer čije proizvode nudi Coco’s Place poznat je u Europi po tome što su njihovi proizvodi uvijek svježi jer uz tvornicu hrane imaju i vlastitu tvornicu za preradu proizvoda od peradi od koje rade hranu. Green Dog, robna je marka koju Coco’s Place jedini ima u ponudi u riječkom prstenu. Radi se o holističkoj hrani uz čiju se konzumaciju ne mora uzimati tableta za pseće gliste niti ample za nametnike. Osim toga, u njihovom dućanu možete kupiti proizvode od Eukanube, Royal Canina, Taste of the Wild, Hills, Purina i mnoge druge. Obitelj Jonjić surađuje i s nutricionistom koji može savjetovati vlasnike kućnih ljubimaca koja je hrana najbolja za četveronožnog člana vaše obitelji. Svi proizvodi se u dućanu mogu nabaviti po vrlo povoljnim cijenama.

“Krenuli smo u ovaj projekt iz tzv. sebičnih razloga. Kada je u našu obitelj stigla srebrna toy pudlica Gabrielle Coco Chanel primijetili smo da nam je skoro nemoguće naći sve što nam je za nju potrebno. S obzirom na to da se ona mora oblačiti bacili smo se u potragu robice i shvatili da je robica skupa i da ne zadovoljava neke naše osobne ukuse. Kada smo bolje proučili ponudu hrane naišli smo na sličan problem. Ponuda u dućanima nije bila najbolja, a u puno slučajeva prodavači nisu bili niti dovoljno educirani da bi nam dali sve potrebne informacije. Tako je nastao CsP i iz tog razloga u našem dućanu šefuje pudlica od 2kg”, rekla je Valentina Jonjić, vlasnica dućana.

Odjeća i obuća koju u svom dućanu nude proizvod je najboljih svjetskih dizajnera. Coco’s Place i obitelj Jonjić zastupnici su robne marke For my dogs čije proizvode možete kupiti u dućanu po extra povoljnim cijenama. U ponudi su ogrlice i povodnici raznih oblika i veličina te igračke raznih proizvođača koje će sigurno usrećiti vašeg ljubimca. Poslastice koje Coco’s Place nudi svojim kupcima dolaze izravno iz slovenske pekare Hov-hov. Radi se o psećim proizvodima bez konzervansa i aditiva, potpuno na prirodnoj bazi u kojima već uživaju brojni ljubimci koji se hrane proizvodima iz Coco’s Place dućana.

U ovom ljupkom pet butiqueu uslužit će vas ljubazne Branka i Valentina koje u svom dućanu organiziraju i razne tematske zabave poput Halloween-a i rođendanskih zabava za vaše ljubimce. Ispred dućana uređen je i mali parkić da se za lijepog vremena možete družiti na zraku. Ekipa CsP željno vas očekuje.

Sponzorirani članak