Povežite se s nama

Mozaik

Costa Bella beach bar i ovog će se ljeta pretvoriti u nezaobilaznu ljetnu party destinaciju

Objavljeno

na
U subotu, 8.6.2024 održati će se veliki party otvorenja sezone Costa Bella beach bara smješten uz obalu na otvorenom u samom srcu šetnice, neposredno pored hotela Hilton, na adresi Opatijska 37. Omiljeno mjesto za popiti kavu, preko noći se pretvara u savršenu pozornicu svjetske elektroničke glazbe te druga zbivanja.

Pomno birana glazba, vrhunsko ozvučenje, dimilice i svjetlosni efekti donose posebnu dimenziju noćnog života u ovaj dio Jadrana. Uz najveće hitove tech hous-a, edm-a i dance hous-a, i uz impresivni pogled na Kvarnerski zaljev, vrhunska zabava je zagarantirana do dugo u noć. Početak party-a je u 21 sat, a ulaz je za sve posjetitelje besplatan!

Za informacije i rezervaciju stolova nazovite kontakt broj 095 854 2539, a sve novosti vezane za ovaj i sve nadolazeće party-e pratite na instagram profilu: @costabella.beachbar

(promo)

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže