Povežite se s nama

Mozaik

“Crnoj ovci” nagrada Simply the best u kategoriji eno-gastronomskih sadržaja

Objavljeno

naCrna ovca dobitnik je nacionalne godišnje nagrade Simply the Best! Bašćanski festival dobio je priznanje u kategoriji eno-gastronomskih sadržaja.

Nagradu Simply the best je Crna ovca dobila za kvalitetu i kreativnost manifestacije koja svojom sadržanom raznolikošću i specifičnom gastronomskom ponudom obogaćuje atraktivnost turističke ponude destinacije. Nagrade tradicionalno dodjeljuje UHPA – Udruga hrvatskih putničkih agencija i turistički časopis Way to Croatia.

Popularni festival gastronomije, popularne kulture i sporta Crna ovca, dobitnik je nagrade u kategoriji eno-gastronomski sadržaji. Time su bašćanskoj janjetini, glavnoj zvijezdi Crne ovce, i cijelom festivalu svoje priznanje odali danas na turističkoj burzi PUT, najstarijem hrvatskom B2B turističkom susretu.

Organizator Crne Ovce, Studio Conex, sponzori domaćini Turistička zajednica općine Baška i Općina Baška te glavni sponzor Valamar Riviera, kao i svi ugostitelji, putničke agencije, udruge, klubovi, prijatelji Crne ovce s područja općine Baška, ističu kako su pripreme za iduću Crnu ovcu već krenule te, kao i svake godine, imaju samo jedan cilj – nadmašiti sami sebe.

Na dodjeli nagrada u Gradcu, s bašćanskom ovcom veselili su se i brojni djelatnici turističkih agencija, pružatelja turističkih usluga, hotelijerstva, restoraterstva i turističkih zajednica, a Crna ovca obećala im je nezaboravan provod, ako joj se pridruže iduće godine od 15. do 17. svibnja u Baški, na otoku Krku.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram