Povežite se s nama

Vijesti

Croatia Airlines od danas ponovno prometuje na liniji München – Rijeka

Objavljeno

na


Croatia Airlines danas je (06. kolovoza) ponovno uspostavila promet na liniji München – Rijeka. Jedina je to linija hrvatske nacionalne aviokompanije iz Zračne luke Rijeka.

Zrakoplov tipa DashQ400 (reg. oznake 9A-CQF) Croatia Airlinesa letio je danas u Zračnu luku Rijeka iz Münchena u 11 sati i 17 minuta, čime je ponovno uspostavljen promet na ovoj liniji koja do sada nije prometovala zbog pandemije COVID-19.

Na prvom dolaznom letu ove ljetne sezone bilo je 30 putnika (popunjenost putničke kabine od 39%), dok je put Münchena iz Rijeke otputovalo 22 putnika.

Croatia Airlines od danas će tako povezivati ova dva grada svakog četvrtka i nedjelje, a letovi su trenutno dostupni do 27. rujna ove godine. Podsjećamo, prije izbijanja pandemije hrvatski nacionalni avioprijevoznik na ovoj liniji prometovao je 3 puta tjedno, dodatno i utorkom, što ovog ljeta neće biti slučaj.

Njemačka Lufthansa, koja je prema Rijeci u ljetnom redu letenja prometovala jednom tjedno (subotom), također neće obnoviti promet prema Kvarneru, no iz kompanije nam je potvrđeno kako je plan ponovno uspostaviti promet prema Rijeci u ljetnoj sezoni 2021, javlja Croatian Aviation.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram