Povežite se s nama

Vijesti

Croatia Airlines zatvorila prodaju na liniji München – Rijeka

Objavljeno

na
Svega dva dana nakon što smo objavili da Lufthansa neće pokrenuti sezonsku liniju između Münchena i Rijeke, iz hrvatske nacionalne aviokompanije potvrđeno nam je da je obustavljena prodaja karata na istoj liniji na kojoj prometuje i Croatia Airlines.

Croatia Airlines obustavila je prodaju na jedinoj liniji iz Rijeke, onoj prema Munchenu, na kojoj je do početka izbijanja pandemije prometovala 3 puta tjedno (utorkom, četvrtkom i nedjeljom) zrakoplovom DashQ400 kapaciteta 76 putnika.

Letova na ovoj liniji sigurno neće biti do kraja srpnja, a s obzirom na to da u Croatia Airlinesu još nisu donijeli konačnu odluku o tome hoće li uopće pokretati liniju između Munchena i Rijeke, obustavljena je prodaja karata i za razdoblje nakon srpnja.

Rijeke je trenutno ostala bez direktne linije prema Munchenu od strane obje kompanije (Lufthanse i Croatia Airlinesa) i praktički više nema vezu prema velikom europskom zrakoplovnom središtu, čime se uvelike smanjila mogućnost putovanja iz Rijeke prema europskim i svjetskim destinacijama.

Croatia Airlines prethodnih je godina prometovala jednom tjedno na liniji Rijeka – London Heathrow, no ta je linija ranije ukinuta, javlja Croatian Aviation.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže