Povežite se s nama

Mozaik

CROVESPA 2023 – u Rijeci se okupili ljubitelji vespi iz cijele Europe

Objavljeno

naU organizaciji Vespa kluba Rijeka od 8. do 10. rujna održava se CROVESPA 2023., manifestacija koja okupila ljubitelje vespi iz cijele Europe, a program se osim u Rijeci održava i u Kastvu i Opatiji.

Tijekom tri dana trajanja manifestacije u Rijeku su pristigli „vespisti“ iz cijele Hrvatske, ali i brojnih europskih zemalja (Italije, Austrije, Slovenije, Poljske, Mađarske, Češke, Francuske,…). Njih 500-tinjak svoje je moto ljubimce u subotu parkiralo na Korzu gdje su ih građani mogli razgledati, a među njima je bio i zamjenik riječkog gradonačelnika Goran Palčevski.

Nakon Rijeke, vespisti su krenuli prema Preluku od kud ih put vodi dalje prema Kastvu, a zadnja stanica je Opatija.

Manifestacija je prilika za druženje i zabavu pa tako ni toga neće nedostajati, a u sklopu programa u perivoju Guvernerove palače postavljena je i izložba „Vespa i Kvarner“.

Vespa klub Rijeka član je Vespa kluba Hrvatska, nacionalnog kluba vlasnika i ljubitelja Vespi, koji okuplja „vespiste“ i Vespa klubove iz cijele države te predstavlja Hrvatsku u svjetskoj organizaciji Vespa World Club. Klub je osnovan 2007. godine, nastavivši tradiciju klupskog Vespa druženja u Hrvatskoj.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.11.2023.
Prodajno mjesto TD Rijeka plus d.o.o. od dana 29.11.2023.godine ponovno radi po uobičajenom radnom vremenu, i to od ponedjeljka do petka od 6:30-19:30 sati, a subotom od 7:30-16:30 sati. Produljenje mjesečnih ili tjednih parkirnih karata moguće je izvršiti i putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže