Povežite se s namaTradicionalna, 9. po redu, cvjetna manifestacija „Cvjetno proljeće“ – sajam cvijeća i uređenja, održava se od 13. do 17. svibnja 2015. godine na mostu kod hotela Kontinental.

Manifestacija izložbenog, edukativnog, ekološkog i prodajnog karaktera i ove godine okuplja brojne proizvođače cvijeća te ukrasnog, začinskog i aromatičnog bilja, koji će nuditi cvjetne sadnice i razno cvijeće, kao i ostale proizvode vezane uz hortikulturu.

Posjetitelji na sajmu mogu kupiti dekoracije za vrt i dom, unikatne dekorativne i uporabne predmete od prirodnih materijala, prigodnu literaturu i ljekovito bilje, a imat će i priliku saznati sve što ih zanima o uzgoju cvijeća, uvjetima i terminima presađivanja, prihrani, njezi i drugim specifičnostima.

Cvjetno proljeće manifestacija je koja uvelike doprinosi izgledu grada i obogaćuje percepciju cvjetnog uređivanja, podiže svijest o potrebi uljepšavanja okoliša. U manifestaciju su se osim proizvođača uključile i osnovne i srednje škole, vrtići, mjesni odbori te razne udruge, a sajam je posjetio i gradonačelnik Vojko Obersnel. Organizator ove manifestacije je Udruga Ideja Lux, uz pokroviteljstvo Grada Rijeke i Turističke zajednice grada Rijeke.

Grad Rijeka