Povežite se s nama

Vijesti

Čvor Matulji – Opatija gotov tek pred Božić, od ponedjeljka nove promjene u prometu

Objavljeno

naOpćina Matulji objavila je da je ponovno prolongiran datum završetka radova na novom čvoru Matulji – Opatija kojim se pristupa riječkoj obilaznici te se uvode dodatne promjene u privremenu prometnu regulaciju koja je već neko vrijeme na snazi na području Kvarnerske ceste.

Ovog ponedjeljka 03.12.2018. godine u 9:00 kreće dodatna regulacija prometa na završetku radova rotora Matulji i to na sljedeći način:
• Uz već postojeću regulaciju iznad rotora Kuk otvara se dodatna regulacija i to pedesetak metara ispod benzinske pumpe Ine –Matulji gdje se odvijaju završni radovi ulazu/izlazu Rotora Matulji s matuljske strane, odnosno na drugom uklopu čvora Matulji s postojećom državnom prometnicom D8.
• Promet će se na ovoj dionici regulirati putem semafora uz naizmjenično propuštanje prometa, a završetak radova na ovom dijelu očekuju se 21.12.2018. godine.
• Radovi na ulazu /izlazu rotora Matulji s južne strane (iznad rotora Kuk) produžuju se za 8 dana, pa se završetak na toj dionici očekuje 14.12.2018. godine.
• Napominje se da će se od ponedjeljka promet i na toj dionici odvijati dvosmjerno uz regulaciju prometa te da će se i iz smjera Matulji moći prometovati prema Rijeci i Opatiji.

Mole se građani, ukoliko su u mogućnosti, da unatoč dvosmjernoj prometnoj protočnosti ovih dionica uz navedenu regulaciju koriste alternativne pravce kako bi se što više umanjio pritisak te spriječile gužve i duža čekanja na prilazima centru Matulja.

Također se mole građani za razumijevanje i strpljenje kako bi se ovi zahtjevni završni radovi na dugo očekivanom rotoru Matulji što brže priveli kraju i kako bi u novu godinu krenuli s kvalitetnom regulacijom prometa na čvoru Matulji jednom od ključnih i najopterećenijih ulaza u Matulji”, navodi se u priopćenju.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram