Povežite se s nama

Sport

Dalić uoči dolaska u Rijeku: Ostanak Modrića u reprezentaciji dogovoren je još u lipnju

Objavljeno

naHrvatski izbornik Zlatko Dalić održao je konferenciju za medije povodom okupljanja Vatrenih za rujanske kvalifikacijske utakmice, a protiv Latvije se igra ovog petka u Rijeci na Rujevici.

Latvija i Armenija

“Pred nama su dvije utakmice koje bi na papiru trebale biti lagane, ali ne smijemo tako misliti. Moramo ozbiljno shvatiti suparnike i dobro se pripremiti. Nama su potrebni bodovi, svaki je važan, svaka pobjeda vrijedi. Očekujem da ćemo biti zdravi, spremni i orni. Dečki dobro igraju po klubovima, napravili su dobre transfere – u meni imaju podršku, što god da naprave i to je jako važno, svi su napravili pomak na bolje. Očekujem da Sosa bude još sretniji u Ajaxu, Gvardiol je otišao u City, a najbolji trener na svijetu Guardiola više ne može složiti svoju momčad bez Kovačića. Još su sretniji nego prije. Očekujem da uđemo puni motiva, ulog je Europsko prvenstvo. Želimo ga što prije osigurati, a ja sa svojim stožerom moram raditi da nikoga ne shvatimo olako. Pogotovo će utakmica u Armeniji biti jako izazovna, ne možemo puno dobiti, ali možemo puno izgubiti, a Latvija je sa svima bila u neizvjesnim utakmicama. Barišić će biti u redu, spreman za treninge, kao i svi ostali. Nemamo puno vremena za treniranje, napravit ćemo analizu i osvježiti momčad za taktički dio protiv Latvije”

Minutaža

“Najviše bih volio svima dati šansu, da rasporedimo minutažu, to bi bilo optimalno. No, najvažniji je rezultat. Nećemo puno miksati, moramo biti ozbiljni u pripremi sastava, ali tko god dobije šansu dat će maksimum”

Brozović u Saudijskoj Arabiji

“Svi smo skeptični prema saudijskoj ligi i tamošnjoj kvaliteti, ali danas tamo pratimo vrhunske igrače. To je visoka razina i Brozović možda ima nekoliko jačih suparnika nego u Italiji, a on će ionako uvijek dati sve od sebe. Neupitno je da će istrčati maksimum, za njega nema straha, neće biti nimalo lošiji”

Ostanak Luke Modrića

“U lipnju smo razgovarali i sve se dogovorili, ali ne volimo puno iskakati u medije. Bio sam presretan, on je naša velika snaga i veliki motiv, s njim nema kalkulacija, on je maksimalno ‘unutra’. Želi voditi Hrvatsku na EP-u i moramo biti sretni da su s nama i Modrić, Perišić, Brozović, Vida… nisu tu radi starih zasluga, nego radi kvalitete. Zahvalan sam im što su i dalje s nama, a Luka će se i u Realu izboriti za svoju minutažu i zaslužiti svoje mjesto, i opet će biti glavni igrač u Madridu”

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.11.2023.
Prodajno mjesto TD Rijeka plus d.o.o. od dana 29.11.2023.godine ponovno radi po uobičajenom radnom vremenu, i to od ponedjeljka do petka od 6:30-19:30 sati, a subotom od 7:30-16:30 sati. Produljenje mjesečnih ili tjednih parkirnih karata moguće je izvršiti i putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže