Povežite se s namaDamir Kedžo, jedan od najprepoznatljivijih vokala hrvatske glazbene estrade, stiže ove subote na terasu hotela Kvarner u Opatiji i to sa svojim programom ” In the Mood for Love”, a u sklopu programa “10 Veličanstvenih” koji se tijekom ljeta održava na ovoj legendarnoj terasi. Uz pratnju vrhunskog banda i pratećih vokala, Kedžo će se publici predstaviti baš onako kako to najviše voli – kroz emocije, pomno biranim repertoarom svjetskih i domaćih standarda, a u njegovu vrhunsku izvedbu zasigurno ne treba sumnjati. Subotnji koncert započinje u 21 sat, a ulaz je besplatan.

Dan kasnije na terasi opatijskog hotela Kvarner nastavlja se program “10 Veličanstvenih”, ovog puta sa izvrsnim inozemnim gostima.  Na pozornicu ove legendarne terase stiže vrhunski show band Sugar Daddy & The Cereal Killers, talijanski vintage band iz Milana koji će svojim plesnim ritmovima, u kojima kombinira jive, swing i rock’n’roll, publici ponuditi vrhunsku zabavu.

Sugar Daddy & The Cereal Killers slove za jedan od najboljih zabavljačkih bandova u Europi, a njihova energija nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Bit će to prvo gostovanje ovog banda u našim krajevima, pa će ovo biti premijera i za izvođače i za publiku, a ne treba sumnjati da će ovaj spoj rezultirati vrhunskom zabavom u nedjelju navečer.