Povežite se s nama

Mozaik

Dan za opuštanje: Na posao u tenisicama, a u podne revija na Korzu

Objavljeno

na

Petak je mnogima omiljeni dan, misli već vrludaju, počinje opuštanje i lagane pripreme za vikend.

Na današnji dan imate dodatni razlog za opuštanje! Petak, 20. rujna, u Rijeci je „službeno“ prozvan Danom tenisica.

Riječ je tradicionalnoj manifestaciji u sklopu kampanje Rijeka u kretanju koja se već više godina održava prema ideji i organizaciji agencije Libra.

Pred vama je uzbudljiv dan u tjednu, rezerviran za casual look. Na noge stavite omiljene tenisice i prošetajte do posla, uključite se u kampanju Rijeka u kretanju, pustite da vas noge nose…do posla, omiljenog kafića, do ribarnice, u šetnju…

Toplo preporučamo, produžite korak do Korza, gdje danas, se točno u podne, održava modna revija u tenisicama „Street fashion walk“ uz glazbenu podršku „walk“ hitova s jedinom porukom – odaberite zdrav život i kretanje.

Walk pistom prošetat će građani Rijeke, poznate osobe iz javnog života, a posebni su gosti nogometaši NK „Orijent“.

Svi ste pozvani!

Gibanje se u petak, 20. rujna, u popodnevnim satima nastavlja u Tower centru. Iz Towera od 17 sati pozivaju posjetitelje na aktivno kretanje i osvajanje 100 prigodnih nagrada od 17 sati. Uvjet je da prvih 100 posjetitelja umjesto pokretnih stepenica koristi obične stepenice između četvrtog i petog kata.

Uz natjecateljski dio, moći ćete pritom uživati i u kupovini tenisica po akcijskim cijenama, uz popuste kreirane upravo povodom kampanje Rijeka u kretanju i Dana u tenisicama.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram