Povežite se s nama

Mjesto radnje: Stadion Kantrida. Vrijeme radnje: Srijeda, 19 sati. Povod: Dan riječkog nogometa i humanosti i premijera ovosezonske Rijeke koja će protiv momčadi sastavljene od bivših igrača igrati za Dječju bolnicu Kantrida odnosno odjel onkologije.

Bit će to prilika za pozdraviti aplauzom Damira Kreilacha, ljubimca navijača, ali prije svega kapetana i uzora mnogim generacijama mladih nogometaša, Gorana Mujanovića, strijelca čuvenog pogotka iz Stuttgarta, Leona Benka i Andreja Kramarića, dva najbolja strijelca HNK Rijeke u posljednje dvije sezone, ili Davora Vugrinca, najboljeg strijelca u povijesti Prve HNL koji je u dresu Rijeke odigrao neke od najboljih utakmica svoje karijere.

S druge strane neće biti ništa slabija momčad. Rijeka Matjaža Keka prošle je sezone pokazala svoje kvalitete, a pojačana Romanom Bezjakom i Odise Roshijem zasigurno je dobila dimenziju više. Prva pripremna utakmica u novoj sezoni svakako je lijepa prilika za pozdraviti momčad uoči završnog dijela priprema – treba dati podršku Sharbiniju, Močiniću i suigračima pred novu sezonu…

Organizatori Dana riječkog nogometa i humanosti su HNK Rijeka, Novi list i Riječki sportski savez , a ulaznice je moguće kupiti po cijeni od 20 (tribina D), 30 (tribine A, B, C) i 100 kuna (VIP lože). Ulaznice je moguće kupiti uoči utakmice na stadionu Kantrida, te u utorak od 10 do 18 sati i srijedu od 10 do 14 sati na štandu u blizini gradske ure na Korzu.

Nakon utakmice ispod B tribine bit će održan koncert riječkih bendova, a predigra cijelom događaju bit će turnir morčića.

Svi koji to žele, mogu se priključiti ovoj humanitarnoj akciji i uplatom sredstva na žiro račun:

IBAN: HR 1124880011500115037 BKS BANKA

HNK Rijeka