Povežite se s nama

Mozaik

Dani Teatra Gavran u Gervaisu završavaju pozitivnom komedijom „Bit’ će sve u redu“

Objavljeno

na


Nakon hit komedija „Sve o muškarcima“ i „Na kavici u podne“, ovog četvrtka, 16. ožujka s početkom u 20 sati pogledajte posljednju predstavu iz ciklusa „Dani Teatra Gavran u Gervaisu“, monokomediju pozitivne poruke „Bit’ će sve u redu“. U ovom tekstu prozvanom „prvom hrvatskom postmodernom dramom“, Miro Gavran spojio je humor s parodijom erotičnosti koju je afirmirao Boccacciov „Dekameron“ u lepršavu predstavu atraktivnu svim generacijama.

Talentirani Sven Jakir nalazi se u ulozi glumca i ravnatelja putujućeg teatra koji se proslavio komedijom „Nesretna udavača“. Kad ga zbog njegove teške naravi napuste svi suradnici, nađe se u velikim problemima. No on nije očajavao – ponio je glumački teret na svoja leđa, samostalno odglumio sve likove i izveo najavljenu cjelovečernju predstavu u kojoj sve pršti od dinamike i humora.

Nevjerojatno brz broj preobrazbi, lepeza različitih mjesnih govora i urnebesni karakteri u interpretaciji Svena Jakira ono je što će vam još jednom dokazati zašto je kazališna zajednica koju Gavran strpljivo i neumoljivo stvara već preko dva desetljeća mnogobrojna, topla i šarolika, čak i izvan granice Hrvatske.

Cijena ulaznice iznosi 9€, a s popustom za studente i umirovljenike 7€. Ulaznice je moguće kupiti na blagajnama Festivala Opatija – na Ljetnoj pozornici (Zert bb, 51410 Opatija) radnim danom od 8 do 16 sati i u Centru Gervais sat vremena prije početka predstave, u Rijeci u Dallas Music Shopu i Foto Reviji, te u Newsound agenciji u Matuljima, kao i online u sustavu Mojekarte.hr. Ulaznice s popustom mogu se kupiti isključivo na blagajnama Festivala Opatija.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže