Povežite se s nama

Mozaik

Dani Teatra Gavran u Gervaisu završavaju pozitivnom komedijom „Bit’ će sve u redu“

Objavljeno

na
Nakon hit komedija „Sve o muškarcima“ i „Na kavici u podne“, ovog četvrtka, 16. ožujka s početkom u 20 sati pogledajte posljednju predstavu iz ciklusa „Dani Teatra Gavran u Gervaisu“, monokomediju pozitivne poruke „Bit’ će sve u redu“. U ovom tekstu prozvanom „prvom hrvatskom postmodernom dramom“, Miro Gavran spojio je humor s parodijom erotičnosti koju je afirmirao Boccacciov „Dekameron“ u lepršavu predstavu atraktivnu svim generacijama.

Talentirani Sven Jakir nalazi se u ulozi glumca i ravnatelja putujućeg teatra koji se proslavio komedijom „Nesretna udavača“. Kad ga zbog njegove teške naravi napuste svi suradnici, nađe se u velikim problemima. No on nije očajavao – ponio je glumački teret na svoja leđa, samostalno odglumio sve likove i izveo najavljenu cjelovečernju predstavu u kojoj sve pršti od dinamike i humora.

Nevjerojatno brz broj preobrazbi, lepeza različitih mjesnih govora i urnebesni karakteri u interpretaciji Svena Jakira ono je što će vam još jednom dokazati zašto je kazališna zajednica koju Gavran strpljivo i neumoljivo stvara već preko dva desetljeća mnogobrojna, topla i šarolika, čak i izvan granice Hrvatske.

Cijena ulaznice iznosi 9€, a s popustom za studente i umirovljenike 7€. Ulaznice je moguće kupiti na blagajnama Festivala Opatija – na Ljetnoj pozornici (Zert bb, 51410 Opatija) radnim danom od 8 do 16 sati i u Centru Gervais sat vremena prije početka predstave, u Rijeci u Dallas Music Shopu i Foto Reviji, te u Newsound agenciji u Matuljima, kao i online u sustavu Mojekarte.hr. Ulaznice s popustom mogu se kupiti isključivo na blagajnama Festivala Opatija.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram