Povežite se s nama
Ove godine održava se osmi po redu Student Day Festival, jedan od najvećih riječkih festivala. Službeno priopćenje organizatora prenosimo u cijelosti:

“Najnovije izdanje Student Day Festivala nastavlja sa svojim prokušanim receptom raznovrsnog programa koji objedinjuje bogati glazbeni line up te kulturne, sportske i zabavne sadržaje. Na glavnom Open air flooru od stranih imena izdvajamo Kirila Djaikovskog, kojeg nazivaju “alkemičarom zvuka” što ne čudi s obzirom da vješto spaja etničke zvukove Balkana s modernom dance produkcijom.

Zabavljat će nas, uz strana, i domaća imena među kojima možemo izdvojiti Jinxe i Marijana Bana, te mlade riječke snage Muhe bez glave, PleteRI, Nord i dobitnicu Porina Antonelu Doko. Na KBS WareHouse flooru nastupa Danny Howells, jedan od najpoznatijih engleskih producenta i dj-a, te mnoštvo renomiranih regionalnih house i techno izvodača poput LTJ Bukema.

Uz glazbeni dio programa očekuje nas još pregršt događanja uz Culture Week, koji će se ove godine održati od 29. svibnja do 1. lipnja. Studentski dan sporta također se održava u sklopu Student Day Festivala koji se radi zajendo s Riječkim športskim sveučilišnim savezom, a na Student Day Festivalu će se predstaviti studentske udruge sa svojim projektima. Nakon nekoliko godina ponovno se vraća znanstveni dio festivala kojemu je cilj promocija znanosti”, istaknuli su organizatori popularnog festivala.